tag:blogger.com,1999:blog-2034924440509161940.post3863373962178938492..comments2023-09-11T12:23:14.514+03:00Comments on Sofra Şenliği: Etimek TatlısıAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/15009073040947301290noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2034924440509161940.post-49954347342039061902009-05-13T17:21:00.000+03:002009-05-13T17:21:00.000+03:00ben yapımınızı çok beğendim yanlız ben vanilya koy...ben yapımınızı çok beğendim yanlız ben vanilya koymadığım için kokusu biraz unsu oldu alternetif bişe varmı katabilceğim..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2034924440509161940.post-50408894082783630922008-04-18T00:21:00.000+03:002008-04-18T00:21:00.000+03:00Yorumunuz için teşekkürler.Bir dahaki sefere sakız...Yorumunuz için teşekkürler.Bir dahaki sefere sakız katmayı denerim. Eminim süper olur. O sitede önce bitmiş halin resmini vermiş, sonra da aşama aşama ama sanki otomatik makineyle belli bir saniye aralığında çekiyormuş gibi sık resimlemiş.Ben o kadar sık çekmiyorum, sürecin geçiş aşamalarında çekiyorum daha çok. Önce bitmiş hali vermek daha iyi olabilir. Ben bu konuda kimseden esinlenmedim. Resimsiz yemek kitaplarından nefret ederdim. Para verip aldığımız halde sonuç hakkında en ufak bir fikrimiz bile olmadan denerdik. Küçüklüğümden beri mutfağın içindeolduğum halde ben yemek defterimi hazırlarken annem bile çok yardımcı olamadı. Yemek dergilerinde bazen hamur nasıl açılır falan gibi ayrıntılı resimli anlatımlar olur ya, onlardan çok yararlandım. Bu yüzden bu şekilde bir yöntem kullanmaya karar verdim. Nasıl olsa makine olduktan sonra pil harcaması dışında dijital fotoğraf çekmek bedava. <BR/>Fikirleriniz için çok teşekkürler Meliha hanım, yine beklerim.<BR/>SevgilerAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/15009073040947301290noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2034924440509161940.post-40436364754756503422008-04-17T21:39:00.000+03:002008-04-17T21:39:00.000+03:00Merhaba, bu benim en sevdiğim tatlı kesinlikle. Bi...Merhaba, bu benim en sevdiğim tatlı kesinlikle. Bir-iki ilaveyle. Muhallebisine damla sakızı ilave ediyorum (bir de hazır vanilyalı pudingle yapıyorum belki tutturamam diye, artık alışkanlık oldu hazır kullanmak) Üstüne de krem şanti ve onun üstüne hindistan cevizi.<BR/>Bir de aşama aşama çok güzel resimlemişsin, ben bu tip yabancı bir siteyi favorilerime eklemiştim, linkini vereyim bak, çok faydalı:<BR/>http://thepioneerwomancooks.combuzlubademhttps://www.blogger.com/profile/01071036086052479433noreply@blogger.com