3 Haziran 2017 Cumartesi

Kendini tanıma sanatı ve yaşam terapisi

Merhabalar sevgili takipçilerim. Sizlere bugün Sağlıklı Yaşam Terapisti Can Apraham Kuyumcu'dan bahsetmek istiyorum.

             Alternatif Terapi Uzmanı, Yazar, Eğitmen, Yaşam Terapisti,Fizik Tedavi Mütehassısı
             CAN APRAHAM KUYUMCU kimdir?
             Çocukluğundan itibaren insan gelişimine,bitkilere ve bitkisel karışımlara ilgisi olan Can Apraham Kuyumcu kendini sosyal alanda geliştirmek adına keman eğitimi dahil olmak üzere, beyin ve ruh kontrolünü güçlendirici aikido , dans, resim, seramik  bir çok alanda kendisini geliştirici eğitimler almıştır. Bu zaman zarfında çevresini devamlı gözlemleyen Can Apraham Kuyumcu çocuk gelişimi üzerine de bir çok incelemede bulunmuştur. Yaşının ufak olmasına rağmen çevresindeki akranlarından farklı olarak kendini bu konular üzerinde düşünmeye adayan Can Apraham Kuyumcu  14 yaşında biyoenerji uzmanı Azeri bir kadının böbrek taşlarının düşürülüşüne şahit olmuştur.
            Kendisiyle aynı ismi taşıyan rahmetli amcasının da fitotherapy (bitkilerle tedavi) uygulamalarından etkilenmiştir. Kendisi de, insanların enerjisini dengeleyecek ve farkındalıklarını bir üst seviyeye çıkartacak bir şifa gücüne sahip olmak ister.
            2001 yılına kadar amcasına bitkilerle yaptığı tedavilerde yardımcı olmuştur. 2003 yılında geçirdiği bir trafik kazası neticesinde, vücudunda boyun fıtığı oluşur. Doktorların uyguladığı tedavi sonuç vermez. Aldığı ilaçlardan midesinin de zarar göreceğini anlayan Kuyumcu, enerjilerle iyileşme düşüncesini kendine yakın bulur.  Çevresinden duyduğu Reiki öğretisinin kendisine uygulanmasını ister. Bu onun ilk Reiki öğreticisiyle tanışmasına vesile olur. Reiki ile tanıştıktan ve uyguladıktan sonra tamamen iyileşir. Sağladığı olumlu faydaları, şifayı insanlarla da paylaşmak isteyen Kuyumcu, birçok teknikte aldığı eğitimlerle uzmanlaşmaya çalışmıştır.

İşletme mezunu olan Can Apraham Kuyumcu'nun 2011 yılında çıkardığı “Kendine Yetme Sanatı”  ve 2012 yılında çıkardığı "Gerçek...?"  isimli bir kitabı da bulunmaktadır. Halen İstanbul'daki Sanjana Therapy isimli merkezinde insanlara ayna olma ve huzurlandırma çalışmalarını sürdürmektedir...

Merkezde aşağıdaki uygulamalar yapılmaktadır.

                İletişim Bilgileri:
                http://www.facebook.com/can.a.kuyumcu

                www.sanjana-therapy.com


                sanjanatherapy@hotmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En pratik ve ayrıntılı tarifler Sofra Şenliği'nde.
www.sofrasenligi.blogspot.com

Bunlar da ilginizi çekebilir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...