17 Ekim 2008 Cuma
Çay Daveti Menüsü
Akşam yemeğinden sonra oturmaya gelenlere ne yapacağını şaşıranlara bir fikir olur belki. Sevgiler...
Kahve
Çay
Kremalı kıymalı top börek(Turuncu Tatlar bloğundan)
Peynirli tepsi böreği
Çiğ börek
Elmalı pay
İspanyol keki
Rende kek( Turuncu Tatlar bloğundan)
Tuzlu poğaça ve kurabiyeler
Mercimek köftesi
Pasta
Baklava
Kahvaltı daveti menüleri için burayı, yemek daveti menüleri için burayı tıklayınız.
NOT: Muhteşem pastamızı akşam ziyerete gelen bir arkadaşımız getirdi. Kendisi pastacılık konusunda uzman ve çeşitli organizasyon şirketleriyle anlaşmalı olarak düğün, nikah, nişan, doğumgünü gibi etkinlikler için siparişle yaş pasta, şeker hamurlu pasta ve kurabiye yapıyor. Sordum, henüz bir blogu yok. İlgilenen arkadaşları kendisine yönlendirebilirim. Bana mail atmanız yeterli.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hoşgelidn arkadaşım,menünü ve resimler harika,herbiri ayrı güzel görünüyor..ellerine sağlık.yiyenlere afiyetler olsun.sevgilerimle...
YanıtlaSilcanım harikasın ellerine sağlık.ayrıca benim bloğumdan da menüne birşeyler eklemen beni mutlu etti.sevgilerimle..
YanıtlaSilHangisine bakacağımı şaşırdım inan :)
YanıtlaSilMerhaba.Kremalı Kıymalı Top Börek tarifini alabilir miyim.Ayrıca resimlerin triflerini bulamıyorum.Ne yapmam gerk.Sevgiler..
YanıtlaSiloya
ben bu top böreği denemeyi mutlaka istiyorum ama birkaç soruma diğer sitelerde yanıt alamadığım için denemeyi ertelemiştim,acaba alttaki iki kat yufkaya sos sürmediğimiz için börek kuru gibi oluyormu,kalın olduğu için içi çiğ gibi oluyormu yani bu tarz olumsuzluklar varsa alttaki iki yufkayada sos sürelimmi?
YanıtlaSilbirde dondurucuya kaldırırken galeta unlumu kaldıralım yoksa pişeceği zamanmı bulayalım?
inşallah cervap verirseniz mutlaka deneyeceğim sevgiler...
Merhaba Gülşen Hanım.Geç de olsa sorunuzu cevaplamak isterim.Börek kuru olmuyor. Alttaki iki kat yufkaya da krema sürerseniz iyice vıcık vıcık olur ve saramayabilirsiniz. Eğer galeta ununa bulamadan dondurucuya koyarsanız kremalı haliyle börekler birbirine yapışacaktır. Bu yüzden hmen pişirmeyecekseniz dahi mutlaka galeta ununa bulamalısınız. Umarım denersiniz. Sevgilerimle.
YanıtlaSil