17 Ekim 2008 Cuma

Çay Daveti Menüsü



Akşam yemeğinden sonra oturmaya gelenlere ne yapacağını şaşıranlara bir fikir olur belki. Sevgiler...


Kahve
Çay
Kremalı kıymalı top börek(Turuncu Tatlar bloğundan)
Peynirli tepsi böreği
Çiğ börek
Elmalı pay
İspanyol keki
Rende kek( Turuncu Tatlar bloğundan)
Tuzlu poğaça ve kurabiyeler
Mercimek köftesi
Pasta
Baklava

Kahvaltı daveti menüleri için burayı, yemek daveti menüleri için burayı tıklayınız.

NOT: Muhteşem pastamızı akşam ziyerete gelen bir arkadaşımız getirdi. Kendisi pastacılık konusunda uzman ve çeşitli organizasyon şirketleriyle anlaşmalı olarak düğün, nikah, nişan, doğumgünü gibi etkinlikler için siparişle yaş pasta, şeker hamurlu pasta ve kurabiye yapıyor. Sordum, henüz bir blogu yok. İlgilenen arkadaşları kendisine yönlendirebilirim. Bana mail atmanız yeterli.

Kremalı Kıymalı Top Börek

Peynirli Tepsi Böreği

Çiğ Börek

Elmalı Pay

İspanyol Keki

Rende Kek
Tuzlu Poğaça veKurabiyeler

Mercimek Köftesi

Pasta
Baklava

6 yorum:

  1. Hoşgelidn arkadaşım,menünü ve resimler harika,herbiri ayrı güzel görünüyor..ellerine sağlık.yiyenlere afiyetler olsun.sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  2. canım harikasın ellerine sağlık.ayrıca benim bloğumdan da menüne birşeyler eklemen beni mutlu etti.sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  3. Hangisine bakacağımı şaşırdım inan :)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba.Kremalı Kıymalı Top Börek tarifini alabilir miyim.Ayrıca resimlerin triflerini bulamıyorum.Ne yapmam gerk.Sevgiler..
    oya

    YanıtlaSil
  5. ben bu top böreği denemeyi mutlaka istiyorum ama birkaç soruma diğer sitelerde yanıt alamadığım için denemeyi ertelemiştim,acaba alttaki iki kat yufkaya sos sürmediğimiz için börek kuru gibi oluyormu,kalın olduğu için içi çiğ gibi oluyormu yani bu tarz olumsuzluklar varsa alttaki iki yufkayada sos sürelimmi?

    birde dondurucuya kaldırırken galeta unlumu kaldıralım yoksa pişeceği zamanmı bulayalım?
    inşallah cervap verirseniz mutlaka deneyeceğim sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Merhaba Gülşen Hanım.Geç de olsa sorunuzu cevaplamak isterim.Börek kuru olmuyor. Alttaki iki kat yufkaya da krema sürerseniz iyice vıcık vıcık olur ve saramayabilirsiniz. Eğer galeta ununa bulamadan dondurucuya koyarsanız kremalı haliyle börekler birbirine yapışacaktır. Bu yüzden hmen pişirmeyecekseniz dahi mutlaka galeta ununa bulamalısınız. Umarım denersiniz. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil

En pratik ve ayrıntılı tarifler Sofra Şenliği'nde.
www.sofrasenligi.blogspot.com

Bunlar da ilginizi çekebilir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...