26 Haziran 2008 Perşembe

Balkonda Gümüş Beyaz Sofra Şıklığı

Uzun bir aradan sonra çok şık bir sofrayla karşınızdayım.
Arkadaşlarımızı davet ettiğimiz sıcak bir yaz akşamında kurduğum sofrayı gören arkadaşlar bu mükemmel görüntüyü bozmamak için yemek yemeyecekti neredeyse.
Önce masaya düz beyaz bir masa örtüsü örtüp, üzerine rahibe işi nakışlı örtümü serdim. Yapma güllerden top şeklini vermeye çalıştığım bir demet oluşturup gümüş gül vazosuna yerleştirdim. Gümüş kenarlı tabak, bardak, çatal ve bıçakları dizdikten sonra gri-beyaz desenli kumaş dokulu kağıt peçeteleri üçer tane gülü sararak oluşturduğum peçeteliklerle tutturdum. Akşam saatlerinde yemek yerken vazoyu kaldırıp yerine tekli şamdan koyarak şık bir aydınlatma sağladım. Sonuçta ortaya çıkan sofrayı takdirinize bırakıyorum.

4 yorum:

  1. hoşgeldin canım çok şık bir sofra olmuş.dekorasyon konusunda müthiş bir yeteneğin var.yemekler sonra gelecek galiba.çok güzel görünüyor.valla kiraz görmekten sıkılmıştım iyice.ne zaman gelsem.içim açıldı:)

    YanıtlaSil
  2. Hoşbulduk Yosunbuka. Çok teşekkür ederim. Haklısın kirazı da da tavuk pirzoladan sıkılmışsındır diye koymuştum. Birikmiş çok fotoğraf var. Artık tek tek eklerim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. sofram şenliğim e maşallah bende olsam yemezdim o görüntü bozulmasın diye:)
    ne kadare şık olmuş maşallah:)

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim Gökçe. Seni de blog listeme ekliyorum. Sevgiler.

    YanıtlaSil

En pratik ve ayrıntılı tarifler Sofra Şenliği'nde.
www.sofrasenligi.blogspot.com

Bunlar da ilginizi çekebilir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...