16 Mayıs 2008 Cuma

Işıklı Masa Örtüsü


Bu hafta oldukça yoğundum ve pek internete girme fırsatım olmadı. Bugün bir bakayım dedim ve gelmişken sizlerle çok beğendiğim bir icadı paylaşmak istedim. Fiber optik masa örtüsü.
Bu süper ışıltılı örtüde ne güzel sofralar kurulur... Düğününüzde karanlıkta ışıl ışıl ışıldayan örtüler olduğunu düşünün.
Bu malzemeden diskolarda giyilmek üzere ışıklı giysiler de yapmışlar.Gelinlik de yapılır. Neden olmasın?
Şahsen ben bu masa örtüsünü çok beğendim ve daha blogumu açmamış oluğum dönemlerde keşfettiğim bu şıklığı deneme amaçlı blog başlığım olarak bile kullanmıştım. Sonra kendim çekmediğim bir resmi kullanmamaya karar verdim. Şimdi bu güzelliği sizlerle paylaşmak istedim.
Masa örtüsünü dört ebatta üretiyorlar.
  • Small: 160x100 cm (63x39.4 inches)
  • Medium: 160x200 cm (63x78.8 inches)
  • Large: 160x300 cm (63x118 inches)
  • Extra: 160x400 cm (63x158 inches)

Ben baktığımda 1270 dolar'dı şimdi küçüğü 300 avro'ya inmiş. Şimdilik Türkiye'de yok. İnşallah kısa zamanda erişilebilir fiyatlara iner ve Türkiye'ye de gelir.


Bu malzemeden çeşitli giysiler ve dekorasyon objeleri de yapmışlar ama benim ilgimi en çok masa örtüsü çekti.


İlgilenenler bu linkten üretici firmanın web sitesini gezebilirler.

NOT: Tarif defterindeki bir arkadaşın soruları üzerine bu notu ekledim:

Ürünün web sitesinde yazdığına göre doğal sabunla elde yıkanabiliyormuş. Pamuk lifleriyle dokunmuş fiber optik kablolardan oluşan bir örtü bu . Asla fiber optik kabloları katlayacak şekilde katlanmamalıymış, yoksa kırılabilirlermiş. Hani evlerde eskiden beri ışıldayan püsküllü lambalar vardır ya. Fiber optik kablo onlara deniyor bildiğim kadarıyla. Bu kablolar içinden ışığı iletebiliyor. Kırılmamaları için hep optik kabloların yönünde katlayın diyor web sitesi.En mantıklısı rulo yapmak olur herhalde.
Asla ütülenmiyor. Adaptörlü, fişe takarak çalışıyor.Siyah, beyaz, kırmızı, mavi,yeşil vs. kumaş rengini ve benzer şekilde ışık rengini seçebiliyorsunuz. Üstelik 110 veya 220 volt adaptör cinsi de seçilebiliyor. Açma kapama düğmesi de mevcut. Yukarıda yazdığım gibi 4 boyu var ama başka boyutlar da siparişle üretilebiliyormuş.

3 yorum:

  1. canım çook güzeller. yazlıkta bahçe masasına almak gerek ve gece davetlerde görutu süper olur..

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel bir icat bu böyle. Gerçekten davet sofralarında görünüş ile göz zevkine de oldukça iyi hitap edebilecek şekilde.
    Paylaşım için teşekkürler..

    YanıtlaSil
  3. Yorumlarınız için çok teşekkürler. Bildiklerimi, öğrendiklerimi ve sevdiklerimi paylaşmak için buradayım. Svgiler.

    YanıtlaSil

En pratik ve ayrıntılı tarifler Sofra Şenliği'nde.
www.sofrasenligi.blogspot.com

Bunlar da ilginizi çekebilir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...