4 Nisan 2008 Cuma

Oktay Usta'nın yeni sitesine merhaba


Oktay Usta'yı tanımayan yoktur herhalde. Yıllardır Samanyolu televizyonunda sonsuz enerjisi ve güleryüzüyle bizlere yemek konusunda rehberlik ediyor. Bloglar popüler olduktan sonra o da bir blog açıp her gün tariflerini eklemeye başlamıştı. Ben acil işim olmadıkça onun programını kaçırmam. Fırsat buldukça da ilgimi çekenleri denerim. Şimdiye kadar tutturamadığım hiç bir tarifi olmamıştır.Kendisine bu vesileyle tekrar teşekkür ediyorum.
TV programını kaçırdığımda blogundan alıyordum tarifleri. Geçen gün açtığımda sitenin taşındığını öğrendim.Oktay Usta com uzantılı bir web sitesine taşınmış. Birkaç da yedek adres almış: Hangisini yazarsanız yazın yeni web sitesi çıkıyor karşınıza. Önceki tarifler hala eski blogunda yani http://oktayusta.blogcu.com/archive/ adresinde. Yeni site adresleri ise şöyle:

http://www.oktayustam.com

http://www.oktayusta.gen.tr

http://www.yesilelma.gen.tr

http://www.oktayusta.org

Oktay ustanın yeni sitesini ilk ziyaret edenlerden biri de bendim ve sitesini arkadaş listeme ekledim. O da benim sitemi yani Sofra Şenliği'ni, üstelik logosu ile beraber arkadaş listesine eklemiş sağolsun. Kendisine yeni web sitesinin hayırlı olmasını diliyor, herkese Yeşil Elma'yı izlemesini öneriyorum.

19 yorum:

  1. oktay usta sizi ailece izliyoruz yaptığınız yemeklerle iştahımız kabarıyor.ayrıca ben tatlı yapmayı çok seviyorum.yaptığınız her yemek ve tatlıyı evde yapıyorum.bana bir yemek tarifi kitabınızı gönderir misiniz? ben Adıyaman Kahta ilçesinden merve koç. başarılarınızın devamını dilerim.

    YanıtlaSil
  2. oktay usta programınızı severek izliyorum . dondurma tariflerinizi tekrar yayınlar mısınız.siz yemek tariflerini nerden buluyorsunuz.hangi okuldan mezunsunuz. meral

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Merve Hanım ve Meral Hanım. Bir yanlış anlaşılma var. Burası Oktay Usta'nın sitesi değil. Oktay ustanın sitesine gitmek için www.oktayustam.com linkini tıklamalısınız. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. sayin oktay bey programinizi severek izliyorum ozellikle ramazan dolayisiyla dahada severek izliyorum ne yapacagiz bugun derdide bitiyor.oktay bey sunu cok merak ediyorum acaba eşinize yardimci oluyor musunuz?(mutfakta)

    YanıtlaSil
  5. slm oktay usta hergun programınızı büyük bir zevkle izliyorum yaptıgınız tarıfleri cok begenerek uyguluyorum çay saati adlı kıtabınızdan mümkünse gonderılmesini rica edıyorum ADANA'DAN MERYEM.BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM.

    YanıtlaSil
  6. .ADANA'DAN MERYEM BEN SLM OKTAY USTA GÜZEL TARIFLERINIZI BÜYÜK BIR ZEVKLE İZLİYORUM CAY SAATİ KITABINIZDAN MUMKUNSE RICA EDIYOR BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM.

    YanıtlaSil
  7. slm programınızı eşimle beğenerek izliyoruz tariflerinizi uygulamaya çalışıyorum başarılarınızın devamını diliyorum

    YanıtlaSil
  8. Mrb oktay ustam sizi ilgiyle izliyorum hele ki temizliğe verdiğiniz öneme hayranım rica etsem profiterol yaparmısınız biz denedik olmadı size güveniyorum lütfen siz yaparmısınız şimdiden tşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  9. oktay ustam sizi her gün izliyorum ve tarifleriniz mutlaka yapıyorum ve çok güzel oluyor herkes çok begeniyor ben türk yemeklerini sizden ögreniyorum ben türkmen istanlıyım başarılarınız devamın dilerim

    YanıtlaSil
  10. Sizi çok seviyuruz annemde çok seviyo programınızı severek izliyoruz getirdiğiniz sanatçılar da çok iyi selamlarımı sunuyorum
    sitenizede her gün giriyorum annem sizin yemeklerinizi uyguluyor yemeklerinizi çok beğeniyoruz başarılarınızın devamını diliyoruz

    YanıtlaSil
  11. emine saral:slm bende sizin hayranınızım her programınızı severek izliyorum .tariflerinizi cok beyeniyorum ve yabıyorum kitablarınıza aboneyim alıyorum.size meslek hayatınızda başarılar dilerim bnde trbzonda oturuyorum..

    YanıtlaSil
  12. oktay usta seni beğeniyle izliyoruz. Seni çok seviyoruz. Senin bir yemek kitabını istiyoruz. Veririsen çok sevinirim.

    YanıtlaSil
  13. obktay usta sizi çok seviyorum.ilk defa yazıyorum.ben yemekyapmayı çok seviyorum ama yapamıyorum.çünkü kalabalık bir ailem var.bana fırsat kalmıyor.ama ufaktan başladım yapmaya.çocuklarım benim yapmamı istiyor.size bakarak yapmayı öğreniyorum teşekkürler

    YanıtlaSil
  14. slm saman yolunun yeşil gülü dicem hergün evimize bir gül gibi açıyor ben ev hanımıyım her gün işimi aksatarakda olsa ınanınki sizı izliyorum ve bir coğunu uyguluyorum masraflı olanları yapamıyorum bütçemiz uygun deyıl çok şeyler öğreniyorum sızden
    allah razı olsun sizi nuray hanımın zamanından beri izliyorum ozamanlar ev hanımlarını yarıştırıyordunuz bu yazımı yazarkende izliyordum sizi gümbek pilavı hurma tatlısı v.s ve çılgın sedat dı konugunuz keşke bende ünlü biri olsamda sıze konuk olsaydım o cok guzel hedıyelerınızdende almayı cok ısterdım ben ıcımden gelenı yazdın ilk okul mezunuyum kusuruma bakmayın yaşimda 49 bilgisayarı kursa giderek oğrendim yazacak cok şey var basarılarınızın devamını dılıyorum allaha emanet lun

    YanıtlaSil
  15. SAFRAN:Doz aşımı kanama ve zehirlenmelere sebebiyet verir.Hamileler kullanamaz.10 gr safran büyük bir insanı öldürür.LALE YILDIRIM 05055606357

    YanıtlaSil
  16. Sayın site ziyaretçileri. Tekrar hatırlatmak istiyorum. Burası Oktay ustanın sitesi değildir. Emeğinize kıyamadığımdan yayınlıyorum mesajlarınızı. Lütfen yanlış anlaşma olmasın. Oktay Ustanın sitesine ulaşmanız için linkler yukarıda yazılıdır.

    Sayın Lale yıldırım. Bu uyarınız sanırım Oktay Usta ile ilgili. Zira ben hiç "safran" kullanmadım. Telefon numaranızı internette yayınlamak iyi bir fikir değil ama size saygımdan ve konuyla ilgili olabilecek kişiler açısından mesajınızı silmedim.
    Saygı ve sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  17. www.oktayustam.com u ziyaret ediniz.

    YanıtlaSil
  18. www.oktayustam.com u ziyaret ediniz.

    YanıtlaSil
  19. slm oburki sitengibi yap yasunu abi bu siten karisik rica ediyorum herkeze slm saygilarimla

    YanıtlaSil

En pratik ve ayrıntılı tarifler Sofra Şenliği'nde.
www.sofrasenligi.blogspot.com

Bunlar da ilginizi çekebilir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...